Kategorier
Nyheter

Våren är här – dags för spabad!

Äntligen kvittrar fågelsången utanför fönstret! Blommor spirar i gräset och barnens lek och röster fyller skolgårdarna. Gruset sopas bort och dagarna blir längre. Ja, visst är det underbart när våren är här!

En sak vi gärna tittar lite närmare på när våren nalkas är spabad. Visst är det för underbart att ta sig ett dopp in plurret, njuta av bubblorna och skummet och värmen och sitta utomhus och känna den behagliga vårvinden.

Och i år har vi en nyhet på badfronten. Vi har nämligen köpt oss ett alldeles eget spabad. Jajamän, du läste rätt! Gissa om det ska badas i vår!

Vi la ner ganska mycket tid på att hitta rätt spabad och till slut hittade vi en sida med både hög kvalitet och bra priser. Vi sökte på Google och jämförde en mängd olika sajter. Efter många jämförelser visade det sig att en som kom överst var den bästa.

Vi hittade ett jättefint spabad via trygghandel.se och beställde hem det. Allt från leverans till installation gick snabbt och smidigt och nu har vi invigningsbadat. Vi måste bara säga att vi är så nöjda!

Designen är verkligen jättefin och det känns som en sån lyx att kunna ha det här hemma. En liten del av vårt hus förvandlades plötsligt till ett lyxhotell.

Det måste också sägas att spabad är en alldeles utmärkt återhämtning efter ett svettigt träningspass eller en snabb joggingrunda. Det är alldeles perfekt för musklerna att hoppa i och ligga och bubbla en liten stund och bli sådär mjuk och skön.

Så det är något vi verkligen kan rekommendera inför våren. Eller ja, året om egentligen.

Även om vi gillar varmare årstider så kommer spabadet att komma väl till pass även i vinter. Tänk att ligga i ett varmt bad och titta upp mot stjärnorna på vinterhimlen samtidigt som frost, is och snö sänker sig över marken. Det kommer att bli magiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *