Kategorier
Nyheter

Dags att lära sig mer om kryptovalutor

Här på skygoal blickar vi alltid uppåt. Vi vill bli bättre, nå högre, bli starkare och alltid ligga i framkant. En viktig del i det är att ständigt förkovra sig och lära sig nya saker. Att inte vara rädd för nyheter eller förändring.

En stor förändring på de finansiella marknaderna som ingen kan ha missat är ju kryptovalutornas intåg. Från att vara en suspekt verksamhet som datanördar ägnar sig åt har nu gemene man börjat lära sig vad till exempel Bitcoin är. Förmögenheter skapas och förloras dagligen på marknader där kryptovalutor handlas, precis som på en vanlig börs.

Kryptovalutor kan kännas väldigt futuristiskt och som vi alla vet gäller det hänga med i utvecklingen. Därför har vi på skygoal kollar väldigt noga på Kryptoportföljen och lärt oss mer om vilka olika kryptovalutor som finns.

Den största och mest kända är ju såklart Bitcoin. Det var också den första kryptovalutan som skapades. Den som investerade tidigt i Bitcoin har fått se sin investering öka många tusen gånger om. Om man lyckats pricka in att köpa och sälja Bitcoin vid rätt tillfälle har man säkerligen gjort sig en rejäl hacka.

En annan intressant kryptovaluta är Ethereum som ses både som ett komplement till Bitcoin och som en utmanare.

Här på skygoal har vi diskuterat kryptovalutor mycket de senaste dagarna. Det har varit spännande och givande diskussioner där många olika åsikter, idéer och tankar har luftats.

En intressant tanke som dök upp var ifall kryptovalutor kommer att ta klivet in som betalningsmedel i vardagen. Kommer man till exempel att kunna köpa en kopp kaffe nere på konditoriet och betala med Bitcoin inom ett par år?

Vissa trodde stenhårt på det, men andra var mer skeptiska. I vilket fall som helst är det en spännande framtid vi går till mötes. En framtid där olika kryptovalutor mycket väl kan spela en framträdande roll.

Vad som händer, ja det får vi helt enkelt se. I framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *