Kategorier
Nyheter

Rökfri?

God dag! Idag tänkte jag bli lite personlig i detta inlägg, för att kunna hjälpa så många som möjligt. För några år sedan började jag tyvärr röka cigaretter, vilket jag skämdes mycket över. Man skulle kunna säga att jag började smygröka, även fast jag är vuxen det är ingen som bestämmer över vad jag får och inte får göra. Jag visste att det var dåligt för min hälsa, och för att slippa besvikelsen hos mina nära och uppläxningar så höll jag det helt enkelt hemligt, vilket inte var hur lätt som helst, då det luktar mycket och lämnar spår. 

Mitt nyårslöfte 2021 var att jag skulle sluta med tobaks cigaretter, och för att underlätta det så hamnade jag på eciggcity.se. Jag bestämde mig för att successivt byta ut tobakscigaretterna mot elcigg från eciggcity.se för att sill slut sluta helt med tobaks cigaretter. Jag var osäker först över hur mycket nikotin i e-juicen jag skulle köpa, men använde mig av deras guide över hur mycket nikotin som vanliga cigaretter är i e-juicen, och tillslut så la jag min beställning på eciggcity.se. 

Till en början rökte jag fortfarande vanliga cigaretter, men betydligt färre, i samband med att jag började med el cigaretterna. Och jag har valt att trappa ner på rökningen, istället för att direkt sluta över en natt. I någon månad kombinerade jag vanliga cigaretter med elcigg, och tillslut rökte jag bara en cigarett om dagen, och då bestämde jag mig för att sluta helt, vilket jag inte hade kunnat göra med eciggcity.se. 

Sedan dess har jag varit fri från vanliga tobaks cigaretter, och istället använt elcigg. Och något jag tyckte var bra var att man kunde välja nikotinhalten i e-juicen, vilket har gjort att jag efter att jag slutet med tobaks cigaretterna även kunnat trappa ner på nikotinet. Idag har jag två elcigaretter, en med nikotinfri e-juice, och en med den minsta halten e-juice, och för att sluta med nikotinet helt så använder jag den utan nikotin mer och mer, och till årsskiftet ska jag sluta med nikotinet helt. Som sagt hade jag inte kunnat göra detta utan eciggcity.se. Att trappa ner, istället för att sluta helt över en dag, så har det blivit mindre dramatiskt eller vad man ska säga, det kändes väldigt lätt och min kropp fick ingen chock när jag slutade. 

Sitter du i samma sits som mig, så gå in på eciggcity.se och prova! Bokstavligen så kommer det inte skada dig, utan snarare gynna dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *