Kategorier
Nyheter

Skor som är bäst och snyggast i test

Här på Skygoal har vi som ni vet ett oerhört stort intresse för sport och detta gäller stort som smått. Efter att ha diskuterat en hel del kom vi fram till att vi var tvungna att ta reda på en viktig sak, nämligen vilka skor som är de absolut bästa oavsett sport.

Detta blir då snabbt en subjektiv fråga eftersom att skor måste ha dobbar, till exempel, för att kunna användas på gräs under en fotbollsmatch. Andra typer av skor fungerar ofta bara i enskilda sporter, så här fick vår jury tidigt problem. Vi bestämde oss för att skorna för att kunna anses som bäst åtminstone bör vara bäst i sin sport.

Därefter lade vi till ett annat oerhört viktigt kriterium. Nämligen att skorna ska vara snygga. Även om detta är subjektivt så går det att jämföra mellan olika sporter eftersom att det handlar om design och inte om funktion.

Efter att ha testat flera typer av skor har vi nu kommit fram till en vinnare. Det var roligt när juryn skulle presentera detta och lät folk gissa vad de kommit fram till.

Vissa gissade på Nikes klassiska tennissko, men icke.

Andra gissade på Puma King, den klassiska fotbollsskon i läder, men det var inte heller rätt svar.

Skon som juryn har utsett till den bästa sportskon genom tiderna är nämligen Nike Dunk, en basketsko som gör sig bra på gatan. En sko som är både trendig och tidlös på samma gång.

Det bästa med Nike Dunk är att passar utmärkt som vardagssko och den är både väldigt snygg och väldigt skön på samma gång. Den finns också i flera färger vilket gör att den rent modemässigt är väldigt flexibel och detta är ju givetvis en fördel.

En annan sak som juryn gillade skarpt är namnet. Nike Dunk låter hårt och häftigt på samma gång samtidigt som kopplingen till basket görs tydlig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *