Kategorier
Nyheter

Ny sponsor till Skygoal

Nu fortsätter vår sportsatsning här på Skygoal och den gör det med en ny sponsor! Denna sponsor är en sponsor som kommer glädja alla våra fans som gillar rally lite extra eftersom att de sysslar med något som är relaterat till rally och motorsport på sätt och vis. Det handlar nämligen om bildelar.

Alla som har en bil vet ju hur jobbigt det är när bilen inte fungerar som den ska och ens lokala verkstad för hundrade gången säger att de inte har rätt delar hemma på lager. Då är det oerhört skönt att kunna vända sig till en pålitlig leverantör som ser till att du med en snabb leverans får rätt bildelar. Det får man hos BG Bildelar.

Detta samarbete är bara i sin linda och vi har många idéer kring hur vi tillsammans ska utveckla det här framöver och ni läsare kommer givetvis få vara med på den resan.

Något som är väldigt smidigt när man beställer bildelar från en pålitlig leverantör online det är ju att man enkelt kan söka rätt bildelar till sin bil bara genom att slå in sitt registreringsnummer.

Vår nya sponsor kommer bland annat att föräras med en skylt vid våra nya padelbanor utomhus och även med en skylt på vår gokart-bana. Dessa är två av våra absolut mest populära aktiviteter och det är kul att fler och fler inser värdet av att synas där på vår fina anläggning.

Fler potentiella sponsorer som läser detta är mer än välkomna att höra av sig till oss om ni också är intresserade av att inleda ett samarbete. Vi kan göra det i många olika former och på många olika prisnivåer så hör gärna av er för ett inledande samtal så kan vi säkert komma fram till en lösning som gynnar båda parter. Vi ser fram emot ert samtal!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *