Kategorier
Nyheter

Enkelt att hitta rätt

Nu börjar sommar, semester och soliga lata dagar närma sig med stormsteg. Det känns i luften, det blir varmare och kvällarna blir längre. Grannarna plockar fram grillen och tvättar bilen på gatan.

Ja, det är härliga tider och nu när det blir varmare passar många på att se om sitt hus och framförallt då trädgården, uterummet eller altanen.

Nu är också säsong för att bygga nytt vilket även vi på Skygoal har tagit fasta på. Vi har bestämt oss för att bygga en ny altan och till det behövde vi få tag på ett byggföretag kungsör som kunde hjälpa oss med det.

Efter att ha googlat runt insåg vi att det finns några firmor att välja på, men många var redan uppbokade och andra återkom med hutlösa offerter. Det tog på krafterna att ringa runt och vänta på återkoppling och sedan få negativt besked efter negativt besked.

Men till slut så hittade vi KAKlistan vilket visade sig vara en oerhört bra tjänst för den som söker efter hantverkare i bland annat Kungsör, vilket vi gjorde.

Vi skrev in vad vi behövde hjälp med och inom loppet av ett par timmar blev vi uppringda av en trevlig prick från KAKlistan som frågade efter mer information. Vi blev lovade att ett par byggföretag skulle återkoppla inom kort – och det fungerade!

Inom 48 timmar hade tre byggföretag hört av sig och alla tre ville komma ut och titta på jobbet. Nu har det gått en vecka sedan den sista var här och vi har fått in offerter från alla tre.

Ett byggföretag hade riktigt bra pris samtidigt som de gav ett väldigt proffsigt intryck, vilket gjorde att vi fick en väldigt bra magkänsla. Så nu har vi bokat in dom för byggnation i sommar.

Det känns fantastiskt bra att detta som vi har pratat om att göra i flera års tid äntligen blir av.

Tack KAKlistan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *