Kategorier
Nyheter

Årets aktiviteter planerade

Sommaren och alla semestrar närmar sig med stormsteg. Var tog den här våren vägen egentligen? Det känns som att året nyss började, att “vabruari” var igår och att vintern nyss släppte sitt grepp om oss. Men så är inte fallet. En snabb titt i kalender avslöjar att halva maj snart har gått och att juni snart är här.

Något som är väldigt skönt är att vi på Skygoal nyligen har planerat alla årets aktiviteter. Vi kommer att köra en härlig sommaravslutning i juli då vi har hyrt in oss på ett aktivitetscenter utanför Örebro. Under dagen ska vi ägna oss åt kluriga övningar och på kvällen ska vi ha det lite festligare med en stor grillbuffé och härlig dryck. På så vis hinner vi fira att vårterminen, om man får kalla den så, är slut och att semestern nu står för dörren.

I början av september kör vi vår kick-off och det kommer att bli en väldigt härlig sådan. Vi har bokat en weekend där hela företaget åker till Barcelona i fyra dagar. Något som känns extra roligt är att vi har säkrat biljetter till att se FC Barcelona. Nu väntar vi bara in spelschemat för att se vilka de får möta.

Man hoppas ju förstås att Lionel Messi skriver på för Barca i sommar så att vi får se honom tillbaka på Camp Nou. Det vore extremt häftigt.

Årets julbord är också bokat. Vi kör ett tidigt julbord i år, redan i slutet av november har vi bokat platser på julbord Västerås som vi bara har hört gott om. Det ska bli oerhört härligt att njuta av ett större julbord. Med tanke på hur många projekt vi har igång under året kommer vi med all säkerhet att vara värda att hugga in på allt gott som serveras på julbordet. Man längtar redan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *