Kategorier
Nyheter

Det kommer bli så bra

På Skygoal tror vi på att skapa en arbetsmiljö som inspirerar och främjar produktivitet. En viktig del av detta är att skapa utrymmen där våra teammedlemmar kan koppla av, samarbeta och dra nytta av den vackra utsikten runt omkring oss. Därför är vi glada att meddela att vi äntligen tar steget att glasa in vår balkong på kontoret, och vi tar hjälp av Balkonginglasning Gävle för att förverkliga våra visioner.

För oss har balkongen alltid varit en speciell plats. Det är en plats där våra teammedlemmar kan gå för att ta en paus, ta en kopp kaffe och låta tankarna vandra medan de tar in den friska luften och den underbara utsikten. Men med våra nordiska vintrar har balkongen ofta varit otillgänglig under stora delar av året, vilket begränsar dess användning och potential.

Genom att glasa in balkongen kommer vi att kunna skapa ett nytt och användbart utrymme som kan användas året runt. Vi ser fram emot att skapa en mysig och inspirerande lounge där våra teammedlemmar kan träffas för informella möten, brainstorming-sessioner eller helt enkelt för att ta en paus och koppla av under arbetsdagen.

Genom att samarbeta med Balkonginglasning Gävle är vi övertygade om att vi kommer att få en högkvalitativ och professionell installation som uppfyller våra behov och förväntningar. Vi är imponerade av deras expertis och engagemang för att skapa skräddarsydda lösningar som passar våra unika krav och önskemål.

Vi är övertygade om att den glasade balkongen kommer att bli en uppskattad tillägg till vårt kontor och en plats där våra teammedlemmar kan trivas och blomstra. Det kommer inte bara att förbättra arbetsmiljön och främja samarbete och kreativitet, utan det kommer också att ge oss möjlighet att njuta av den fantastiska utsikten över staden året om.

På Skygoal ser vi verkligen fram emot att se hur vår balkonginglasning tar form och hur den kommer att förvandla vår arbetsplats till en ännu mer inspirerande och välkomnande miljö. Vi är tacksamma för möjligheten att samarbeta med Balkonginglasning Gävle och är ivriga att dela det slutliga resultatet med våra teammedlemmar och kunder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *